Ons team
Emma Tousseyn

Emma Tousseyn

Osteopaat DO

In 2006 studeerde ik af aan de International Academy of Osteopathy te Gent, hierna startte ik mijn eigen praktijk te Beernem. 10 jaar later, in 2016 opende ik mijn tweede praktijk in Assebroek – Brugge. Vanaf januari 2021 werk ik volledig van thuis uit, de praktijk in Assebroek. 

Ik hou van een actieve levensstijl, een gezonde geest in een gezond lichaam. Lopen en hiken zijn twee passies die ik graag deel met mijn fantastische man Stijn en mijn twee lieve dochters Clara en Rosalie. 

In de praktijk is het mijn missie om naar jou te luisteren en samen met jou te streven naar de balans en een optimale levenskwaliteit. Osteopathie blijft me inspireren, dat is ook de reden waarom ik jaarlijks bijscholingen volg.

Volwassenen, sporters, baby’s, kinderen, zwangere vrouwen, … kortom iedereen met functionele klachten kan bij mij terecht.
Specialisaties:
– baby’s en kinderen met spijsverteringsklachten, slaapproblemen. 
– Hoofdpijnen en migraine.   

Osteopathie voor baby's, kinderen en zwangere vrouwen

(Panta Rhei, Nederland)

Viscerale technieken in de osteopathie

(Panta Rhei, Nederland)

Geïntegreerde technieken

(Frank De Bakker)

Basic Course Osteopathy in the Cranial Field

(SCTF Belgium)

Osteopathie in de sport

(IAO Gent)
Magali Desmidt

Magali Desmidt

Osteopaat DO MSc.

Mijn naam is Magali Desmidt en ik ben afkomstig uit Knokke-Heist. Ik ben een sportief en gedreven persoon met een grote interesse voor het menselijk lichaam. Mijn voorkeur gaat uit naar allerlei watersporten zoals kitesurfen en wakeboarden. Naast het sporten hou ik erg van rondreizen en nieuwe plaatsen ontdekken.
Toen ik voor mijn eerste communie een anatomisch skelet als cadeau vroeg, werd meteen duidelijk dat mijn toekomst zich ergens in de medische of paramedische sector zou bevinden. Later ben ik dan ook gestart met de vijfjarige opleiding aan The International Academy of Osteopathy en studeerde af in 2019, als osteopaat DO – MSc. Ost. Naast deze basisopleiding volg ik post-graduate opleidingen voor onder andere sporters en baby’s, om mijn kennis verder te verbreden. Naast mijn werking in de praktijk, ga ik ook van start als assistent – docent aan de International Academy of Osteopathy. Op die manier blijf ik constant op de hoogte omtrent de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen en kan ik deze toepassen in de praktijk.

Maak een afspraak

Onze behandelingen zijn steeds op afspraak.
Via onderstaande knop kan je rechtstreeks een afspraak maken.

Meer info

Heeft u nog extra vragen over onze praktijk?  Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.