0496/85 19 70 emma.tousseyn@gmail.com

Ons team

Emma Tousseyn

Emma Tousseyn

Osteopaat DO

Emma heeft haar opleiding gevolgd aan de International Academy of Osteopathy te Gent.
Vol passie voor het vak studeerde ze af in 2006 en startte meteen haar eigen praktijk te Beernem.
In 2007 volgde Emma een 2-jarige opleiding in Nederland om zich te specialiseren in osteopathie voor baby’s, kinderen en zwangere vrouwen.
In maart 2016 opent Emma een tweede praktijk bij haar thuis in Assebroek – Brugge.

Haar vrije tijd besteedt Emma vooral aan sport; “lopen is mijn passie”.  Samen met haar man Stijn en haar twee dochtertjes Clara en Rosalie gaat ze graag reizen.

Viscerale technieken in de osteopathie

(Panta Rhei, Nederland)

Geïntegreerde technieken

(Frank De Bakker)

Basic Course Osteopathy in the Cranial Field

(SCTF Belgium)

Osteopathie in de sport

(IAO Gent)

Magali Desmidt

Magali Desmidt

Osteopaat DO MSc.

Mijn naam is Magali Desmidt en ik ben afkomstig uit Knokke-Heist. Ik ben een sportief en gedreven persoon met een grote interesse voor het menselijk lichaam. Mijn voorkeur gaat uit naar allerlei watersporten zoals kitesurfen en wakeboarden. Naast het sporten hou ik erg van rondreizen en nieuwe plaatsen ontdekken.
Toen ik voor mijn eerste communie een anatomisch skelet als cadeau vroeg, werd meteen duidelijk dat mijn toekomst zich ergens in de medische of paramedische sector zou bevinden. Later ben ik dan ook gestart met de vijfjarige opleiding aan The International Academy of Osteopathy en studeerde af in 2019, als osteopaat DO – MSc. Ost. Naast deze basisopleiding volg ik post-graduate opleidingen voor onder andere sporters en baby’s, om mijn kennis verder te verbreden. Naast mijn werking in de praktijk, ga ik ook van start als assistent – docent aan de International Academy of Osteopathy. Op die manier blijf ik constant op de hoogte omtrent de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen en kan ik deze toepassen in de praktijk.

Maak een afspraak

Onze behandelingen zijn steeds op afspraak.
Via onderstaande knop kan je rechtstreeks een afspraak maken.

Meer info

Heeft u nog extra vragen over onze praktijk?  Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.